Over ons

Welkom op de website van New Generation Shoes, dé specialist op vlak van trendy dames- en herenschoenen, nu reeds over heel Vlaanderen. Onze stijlvolle schoencollecties vind je niet alleen in ons filaaal te De Panne, maar nu ook op het net! Bezoek onze winkel voor een uitzonderlijke keuze aan Dames-, en heren schoenen!

De collecties bij NGS worden met veel oog voor detail geselecteerd door de zaakvoerder volgens de laatste nieuwe modetrends. Onze schoenen worden vervaardigd uit kwalitatieve materialen in de beste Italiaanse, Spaanse, en Duitse schoenfabrieken.

Bij NGS vindt u een ruim en gevarieerd aanbod, ook in extra grote en extra brede maten. Voor dames van maat 35 tot maat 42 en voor heren van maat 39 tot maat 47. Ons schoenen zijn bekend voor het gebruik van soepele ledersoorten om onze klanten steeds elegante, doch comfortabele schoenen te kunnen bieden. Modisch comfort ten top.

Onze collecties worden regelmatig aangepast, om u steeds de best mogelijke kwaliteit te kunnen brengen en de collectie te heroriënteren in functie van de markt.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x